TODAY'S SHOPPING!

Helllooooo!
Jag är hemma nu, sitter här och kollar på tv och bara tar det lugnt. Shoppat massor idag, de blir mer imorn! Finns så mycket av allt, älskar det! VS var inte så mycket som fanns dock, förväntade mig en massor av Body Splash men fanns inte tyvärr!
Men här är dagens shopping iallafall!:)


Oxford Street!

Godmorgon! Klockan är snart 10 i Sverige här är den snart 9, och jag har fortfarande stora problem med att sova och har ont som bara den i halsen, börjar svullna upp och grejer. Försöker att skita i det för jag är i London, ska bara ha kul!
Men oh well, hotellet är jätte fint, idag ska vi gå runt och gå till Oxford Street såklart, och shoppa galet! Sen fortsätter vi mot Mayfair för att hitta Victoria's Secret sen mot Soho för att hitta mina älskade Vans! Haha, så de ska bli nice! Sen mot kvällen så ska vi på en Michael Jackson - Thriller musikal!
Vi såg en i Stockholm för något år sen så vi hoppas att de inte är samma.
Men det ska jag göra idag! Ska snart upp och äta frukost, mamma sover fortfarande, men upp äta frukost fixa oss sen ut! :)
Ha en bra dag , puss!


Bye sweden!!

Hello!
Nu är allt klart, väskorna packade, nu väntar vi bara på taxin som ska köra oss till arlanda, then we're off! 
Längtar otroligt mycket! 
Jag kommer försöka blogga som vanligt, kanske blir så att jag itne har tid hela tiden, men ska försöka blogga hela tiden, så ofta som jag kan. 
Ha de bra in sweeeeden!
 
Jag & mamma, puss puss!

Hur kan jag göra bloggen bättre?

Hej på er!
Kollade nyss klart filmen "Project X" galen film. Fortfarande skit ont, och ont i halsen, rädda mig någon. 
Ska lägga mig nu, hoppas att de blir bättre imorn. Bara legat i sängen idag typ, kollat film, tvättat håret, sen imorn får jag packa för jag orkade verkligen inte idag. 
 
Fick nyss en kommentar om att jag ska fortsätta blogga om min träning , hur de går osv, självklart kan jag göra det! 
Skulle vara jätte kul om ni kunde ge mig tips om vad jag ska blogga om!
Så kommentera gärna och säg mig vad jag ska blogga om, för att göra bloggen bättre!
 
pusspuss, och godnatt! 


Ni frågar, jag svarar.

Hej! Snälla var inte anonym nästa gång. 
Enligt mig tycker jag att du ska komma över honom. Vad du än gör, skaffa inte en kille bara för att göra den andre avundsjuk. Det där är mer än fel. Det är inte rätt mot honom eller mot dig själv. Man märker att du gillar honom, men du är verkligen inte kär i honom, hur gammal är du förresten? 
Jag skrev för kanske 3-4 inlägg sen om hur man ska komma över ett ex osv. Det är lite samma sak här, ta bort allt som påminner om honom, ni går i samma skola det gör självklart allt mycket jobbigare, men du kan inte hjälpa det, det kommer antagligen att vara jobbigt eftersom du kommer att se honom hela tiden osv. Det kommer göra ont i början säkert, men det är bara att strunta i det. Det är hans fel att han lämnade dig för någon annan, han är inte värd dig och du förtjänar mycket bättre, tänk så. Skit i honom bara, enkelt sagt än gjort men försök att bara hålla dig undan ett tag tills du har kommit över honom.. 

SICK!

Hej på er!
Har inte bloggat så mycket, sorry about that!  men jag är sjuk :( Pallar inte, mår bättre idag, men igår var de sjukt. Hade galen huvudvärk min kropp kändes så tung och min hals wow, kunde inte ens svälja mitt egna saliv, haha. Idag är de bättre dock bara ont i halsen, och lite huvudvärk men mycket bättre iaf! Legat i sängen nästan hela dan, men jag måste packa, och tvätta håret, osv, för jag åker imorgon! Längtar verkligen, hoppas verkligen jag mår bättre till imorn också! 
Kollade nyss på en film, ska dega lite i sängen, svara på era frågor osv, sen måste jag packa!

Gym!

Hello!
Förlåt för att jag inte bloggat något idag, men kom nyss hem från gymet, känns sjukt bra! Nu ska mamma ta fram våra pass, och vi har växlat pengar and all that. Sen imorn packar vi, then we're good to go! 
Där har ni en bild på mitt goda mellaaaaanmål!

AMERICAN COOKIES!

Hallå allihop!
Förlåt för att jag inte bloggat något sen imorse, men jag är hemma nu och har precis BAAAKAAT KAAAAAKA. hahaha, har bakat American coookiiies, får inte äta dock :( men bakar till mamma och syyyster, för jag är snäll.. Nej mest sjukt uttråkad bara. Men nu har vi bokat för att kolla på en musikal i london, tycker det är självklart att man ska gå på en musikal när man är i london! :)
 
 

Säg sanningen

Om en kille gillar dig och du inte har samma känslor för honom som han har för dig. Ni har varit vänner rätt länge sen började ni hålla på, du tycker fortfarande att de känns konstigt och du älskar honom, men bara som en vän, de finns känslor men du kan inte se er 2 i ett förhållande. Även om du vet att han är en perfekt kille, och att alla tjejer skulle dö för en kille som han så vet du om att du kan inte gå in i ett förhållande med honom. Speciellt för att du inte vill förstöra er vänskap som ni har. Han är dö kär i dig. Du är osäker på vad du känner, du har känslor. Men ändå inte.. Det finns känslor men inte "såna" känslor.
Vad du än gör, tvinga inte fram dina känslor. Ljug inte, och gå verkligen inte in i ett förhållande om du känner såhär. Och var ärlig mot honom och säg "Jag vill bara vara vänner" du kanske förstör vänskapen, ni kanske slutar prata. Men hellre det än att låta hans känslor bli starkare och starkare och sen såra honom.
Godmorgon.


Tight ass!

Vill ni ha en riktigt tight rumpa!? Testa det här, gjort det här varje dag i 2 veckor nu! Testa!!


Plugg!!

Hallå allihop!
Förlåt för att jag inte bloggat något sen imorse, men kom hem runt 4 och faktiskt pluggade, är själv chockad. Det går helt okej, för mycket grejer som stör mig och kan inte låta saker vara helt tyst eller låta bli i mer än 30 minuter, så de är skit jobbigt. haha! Men jag lyckas nog till provet imorgon, hoppas jag.. 
Snart bär jag mig av till London town, cant wait! 

Godmorgon!

Godmorgon!
Precis ätit frukost ska snart börja åka och möta Camilla, Julia o Matilda i gullmars, så går vi till dansuppvisningen som är i skolan tillsammans, ska bli kul att kolla på. Kommer vara hemma ensam rätt sent idag så får hittaaaa på något senare, träffa någon. Eller så bara plugga till SO provet, vilket jag verkligen måste.. Aja vi får se hur de blir!
Ha en bra dag, puss! 
Har galen bildbrist.. den här bilden är från i somras på väg till Italien, haha. 

NO BITCHES ALLOWED.

Så trött på folk som kommer och kommenterar min blogg massor med bullshit säger att jag är det och det, och att jag inte vet något om det och det. Om ni har så mycket hat på min blogg, VARFÖR läser ni? Ni kan hata hur mycket ni vill, men ni kan aldrig dra ner mig till er nivå, omöjligt. Det är min blogg, jag lägger upp vad fuck jag vill och jag skriver vad fuck jag vill, kommentera om ni vill, men snälla, STÅ för det.
 Sitter och läser kommentarerna och det är sjukt hur ni kan snacka så mycket skit, och fortästta kommentera. Ni måste ju älska mig så mycket som går och läser de jag skriver och verkligen tar er tid för att kommentera. Make no sense. Stop trippin! 
 
Ni kan redan börja lämna :)


Ni frågar, jag svarar!

 
Vill börja med att säga ett stort TACK! 
Hur får man en fin kropp, vad ska man äta och träna om man vill få smala lår? 
Vill man gå ner i vikt, få en fin kropp and all that. Börja med att äta RÄTT. Tänk på vad du äter, kasta bort alla sötsaker, och börja gymma, om du går på något på fritiden är det självklart jätte bra, dansar du som jag gör till exempel. Just nu dansar jag 3 ggr i veckan, och 2 gånger på gym. Börja med att äta rätt, ingen snabbmat, det är sjukt onyttigt, inga sötsaker, du behöver självklart inte sluta helt, men du kan skära ner på det. 
När jag är på gymet då börjar jag med att gå i 30-45 minuter på crosstrainern. På så sätt får du smala lår, och du tränar både lår och rumpa. Om du är nybörjare och ifall du inte brukar gå på gym och så, bara börja med att gå på crosstrainern så mycke du orkar, även om du är trött och känner att du inte orkar mer, KÖR. Sen om du är nybörjare och inte vet hur maskiner fungerar osv, gör situpus, armhävningar, mag övningar, and so on. Lite små steg, men kom ihåg att det räcker inte med att göra det här en gång, du måste kötta!! Fortsätta hela tiden ,även om du känner en dag att du inte pallar någon mer, KÖR ändå! Du måste ha något som motiverar dig! Efter träningen brukar man oftast bli sugen på något, då vill man alltid ha mat, godis, eller något sött, oftast iaf. Försök då verkligen, köp ingenting alls. Bara drick vatten efter gymet tills du kommer hem, köp ingenting sött hur mycket du än vill det i den stunden. Ät inget idag som du kommer ångra imorgon. 
 
jag har massor med bilder som inspirerar mig, här kommer några. 
 
Det här är en stor anledning till varför jag fortsätter. 
Den här bilden hade jag som bakgrundsbild rätt länge och den funkade, varje gång du känner att du är sugen på något, kolla på mobilen tänk på vad som står, tänk på varför du inte ska äta det, och bara gå. Ät ingen skit, mycket svårare att göra än att säga självklart,men de är bara att pusha sig själv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur kommer man över sin kille så snabbt som du gjorde?
Hur jag kom över honom var mest nog för att vi gick in i ett förhållande för snabbt, och vi hade inte varit tillsammans tillräckligt länge för att jag ska få "DOM DÄR" känslorna. Men självklart blev jag ledsen och så, och det var jobbigt dom första dagarna, satt och kollade bilder osv, men jag tog bort alla bilder på oss, bara ta bort alla bilder, och det som påminner om honom. 
Men det bror också på hur ni är efter att ni gjort slut, om ni är så att ni umgås som vänner fortfarande, så behöver du inte radera allting som påminner om honom så länge du inte sitter och stirrar på bilder hela tiden. Men om man till exempel varit i ett förhållande väldigt länge, och du har ingen aning om vad du ska göra, för du kan inte sluta tänka på den personen. Hur jobbigt det än är.. Ta bort ALLT som får dig att tänka på den personen, ta bort hen från instagram, facebook, din telefon, radera alla sms, ta bort alla bilder, alla presenter alltihop, bara släng. Just den delen kommer att vara helt sjukt jobbig. Men gör något hela tiden, lyssna inte på någon deppmusik, sätt på en hype låt och fucka ur! Umgås med dina kompisar, ha kul, gör något konstant! Vad som helst förutom att lyssna på lugn musik, och sitta i sitt rum ensam, för då kommer tankarna upp på hen igen. Men vad du än gör, gå inte och bli tillsammans med någon annan för att du tror att det blir enklare att komma över den andra personen, gör verkligen inte det. Ta din tid, tills du själv är redo. 
 
 
 
SÅ!
Jag hoppas verkligen att jag svarat på dina frågor, väldigt långa svar, men dom är värda att läsa, fortsätt läsa min blogg! Tack så mycket! 
 
Ni är bäst, puss!

The Impossible.

Hello!
kom hem nyss, var ute med Johanna och Carro och softade bara en stund! Nu är jag äntligen hemma, ska kolla på en film eller något. Älskar våran nya dans som vi dansar i skolan, vi dansar till låten Clique, diggar dansen sjukt mycket än så länge! 
Juste, kollade på The Impossible  igår kväll, så sorglig men sån bra film! Rekomenderar verkligen. 
 
Ska svara på några frågor sen angående inlägget igår kväll. 
Stay updated! 
 
Jag & min boo från dansen idag!

Svarar när jag kommer hem!

Hello!
Sitter i skolan och gör ingenting, har snart dans, längtar för vi ska fortsätta på våran nya koreografi! Sjukt kul. Och fick några frågor om mitt förra inlägg, och jag svarar på dom frågorna när jag kommer hem! :)
Ha en bra fortsatt dag, puss!


TVEKA INTE!

Fått meddelanden på facebook från ett par tjejer som frågar mig hur jag kan komma över ett ex så snabbt.
Jag kan säga att det bror på hur situationen såg ut, varför ni gjorde slut, hur länge ni var tillsammans, osv. 
Men om ni har några frågor, eller vill prata om något, vad som helst, TVEKA INTE skriv till mig! Ställ frågor, och jag kan göra mitt bästa att besvara era frågor. 
Skriv till mig på facebook, ni som har mig där, eller bara släng in en kommentar, och så ser jag till att jag svarar så fort som möjligt!! 
Tummen upp på den då, eller hur?
 

Dagens!

Hallå där!
Precis ätit sjukt god wok, nu sitter jag bara här och ruttnar, borde plugga men fan... nä. 
Inte gjort något speciellt idag, så här har ni dagens inspo iallafall!
 
 

6 dagar kvar!!

Godmorgon!
Sitter på tuben på väg till skolan, sjukt hungrig är jag också.:( Har dans 10:45 tror vi ska börja med en ny koreografi ska bli sjukt nice! Så jävla trött på allt bara men de håller.

Kollade min "countdown" till London, det är 6 dagar kvar! Excited mother fucker här borta asså! Haha shoppa galet!


Varför ska jag låta dom trycka ner mig?

Okej, för det första kan du vara snäll att sluta vara anonym och stå för vad du säger? Eller?
Och ja, jag har skrivit allt om mitt liv till den personen, ja det har jag. Men har inte pratat med den här personen på typ 2 månader, förutom då jag skrev till henne.
 Men vem sa att det skulle trycka ner mig? Och eftersom jag sa till henne att jag var svag, jag berättade allt till henne för att få henne förstå hur jag mår inombords, men det betyder inte att jag ska låta dom trycka ner mig? varför ska jag låta något sånt där trycka ner mig. Hänt skit mycket saker i mitt liv, som egentligen bara hon vet och min familj. Och antagligen väljer hon att dela med sig det till andra, även fast det var sjukt privat. Men hur mycket folk än hackar på mig, och trycker ner mig, VARFÖR? helt seriöst ska jag LÅTA dom göra det? Jag kommer såklart att stå på mina egna fötter, jag kommer fortsätta att skita i dom som hatar på mig, och vad dom säger bakom min rygg. Jag behöver inte dom? HA! Jag har mina nära och kära, hellre några äkta vänner än många falska, eller hur? 
Du som skrev det här är antagligen någon jag känner i guess, skriv ditt namn nästa gång! 
 

Bitch please I'm fabulous.

Hello!
Sitter och pratar i telebobo, den här dagen har varit fucked up, basically. Inte sett och varit med i sån mycket knas i skolan som idag, men I'm cool. Aint nobody got time for dat if you put it that way. Haha, folk som tror att dom kan trycka ner mig och verkligen tror att de funkar! HAH! Bilden talar för sig själv!
 

Önskar det inte var såhär, godmorgon.

Säger godmorgon med denna bild. Varför? Jo för att jag känner igen mig otroligt mycket. Det som kanske ses som ett skämt för dig kanske inte är ett skämt för någon annan. Jag har märkt det nu, att jag måste tänka på vad jag säger, för jag har förlorat den som betyder mest för mig. Som jag kan prata med om vad som helst, och som ger mig råd och faktiskt förstår mig. Som jag kan prata med i telefon i timmar utan att tröttna. Som jag kan umgås med när som helst, som jag alltid saknar, den som var min mammas favorit. Allt det där är förlorat. För nån vecka sen var det sådär, nu är det pinsamt när vi säger hej till varandra.


TATTOOS - Dagens inspo!

Godmorgon! Ja jag vaknade typ nyss... Man måste ju passa på medans det är helg eller hur? Idag ska jag till gymet sen bara dega. Här är dagens inspo:


Världens sötaste lillebror!

 


Världens fulaste skor.

Okej seriöst nu.. Vad ska det här föreställa..? Uggs men klack?? Vad är det här snälla sig mig någon, inte sett fulare skor i hela mitt liv!


Slut efter träning!

Hello's! Sitter och degar i sängen, helt slut, var och tränade med mamma, min syster och hennes pojkvän. Det var väl nice, men känner mig för trött, men jag gjorde det och de känns bättre nu! Kom hem åt god mat, så det har varit en chill men skön dag.


Vi säger godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen, inte sovit så djupt och skönt som idag. Somnade rätt tidigt igår, var fruktansvärt trött redan runt 11 tiden. Vill verkligen inte gå upp men måste äta frukost! Ska till gymet och träna med mamma senare idag, så inte taggad.
Jag och D.I.F säger godmorgon iallafall.


BOKAT OCH KLART!

NU ÄNTLIGEN! Är det bokat och klart! Rachel hänger med min familj till Portugal där vi hyrt ett hus! Så det kommer bli så sjuuuuuuuukt nice! Längtar verkligen efter värme! Så kommer vi tillbaka när det förhoppningsvis är lite varmare i Sthlm! Längtar! Portugal kommer bli galet!


Stay updated!

Helloooooo, sitter på svenska lektionen efter det här slutar jag, längtar otroligt! Sen ska jag och Iskias åka och möta Johanna sen åka hem till mig. Förhoppningsvis blir det något intressant videoinslag sen också ;)
stay updated!


Chill dag med bästa!

Kwabi, Tijan & Hassan, gick nyss! De va gaaaaalet, hahah flippade svartingar hahaha. Nej men hade en riktigt chill dag bara. Juste de är ju Alla Hjärtans Dag jag och Tijan var i stan och vi kollade hur alla hypade när dom såg vad dom fick av deras pojkvänner osv, fick en nallebjörn och choklad, AW. hahhaha, om vi inte dog. Aja, hade en skit trevlig dag, har skit ont i kroppen, så ska bara lägga mig ner i sängen, börjar föööör tidigt imorn pallar inte.. 8:30. De går inte. 
 
Dom tror att det är MTV CRIBS hos mig eller något.

Gullig läsare!

Fick denna kommentar av en läsare för 2 dagar sen! Sjukt gulligt, och gjorde mig jätte glad!
Tack så jätte mycket Emilia, betyder otroligt mycket! 

JUSTE! HAHA

JUSTE!! Glömde nästan! Haha, det är ju Alla Hjärtans Dag idag! Hahahahha, dör av garv när jag hör namnet för folk har redan börjat bomba instagram och Facebook.SÖTISAR ni får äta choklad helt ensamma. Okej nu var jag elak igen:) haha, nej men jag ska vara hemma hos mig med Tijan, Kwabi, Hassan, Rachel & Naomi tror jag, så får vi se vad vi gör! Chilla bara, behöver inte skapa värsta scenerna och ge varandra ett hjärta. :* hahah, okej ska sluta hata på alla hjärtans dag nu, men ibland måste man. Hahah, hejdå!


Gooooodmorgon!

God morgon! Står i gamla stan och ska byta tub, Hagsätra kommer men bara åker förbi, haha ni skulle se hur sura alla blev, stod och garva för mig själv!😂
Ska på dansen nu, och kolla på eller något för får inte dansa för jag stukade foten för ett tag sen, så skulle vila 1-2 veckor. Hoppas de är god lunch idag...
Jag är hungrig..😩


Blånegrar.

Hello!
Kom hem för ett tag sen spenderat dagen med Tijan, Kwabi & Hassan. Tijan kom från Göteborg igår kväll så var tvuuungen att träffa honom, var med johanna och lite andra ett tag också. Men vi 3 åkte till Solna chillade där ett tag, haha de har varit en flippad dag bara! Saknat dom här otroligt mycket. Speciellt min boo. 
blå negrar hela bunten. 
 

Pannkakor!!

Godmorgon!
Sitter på tuben nu på väg till gullmars för att möta världens beeeezta Zandra & Matilda. Vi är lediga idag egentligen men vi fick höra att de var pannkakor till Lunch så vi åker till skolan för att äta! Haha! Sen ska jag och Zandra åka till Tc möta Carro sen åker vi till deras skola och chillar där! Haha YÄÄÄS! Och kommentera på mitt förra inlägg behöver hjälp om vilken jacka jag ska köpa!
Puss!


HJÄLP MIG!

HJÄLP! VILKEN AV DE SKA JAG KÖPA?!!?

FUCK YOU

Till er alla som går och leker ens vän sen när ni hör något om en, som ni inte ens vet är sant hugger ni en i ryggen, 2 ord. FUCK YOU.


Smoothie A La Kellz.

Hello!
Kom hem för kanske en timme sen och började direkt skära frukt för att göra världens bästa Smoothie a la Kellz haha sjukt god blev den, skulle inte lagt in kiwi dock för det irriterar min tunga, så hela min tunga typ kliar och är skit jobbig just nu, men de var nästan värt det ;) 
Det finns lite kvar, kom. 

Good morning!

Oh good morning! Hade möte i skolan för inte så längesen, inga kommentarer på hur det gick, men vi kan säga att mina betyg på matten... WOW. Haha, resten var bra! Haha, men var i skanstull nyss och köpte lite snygga kläder till Charlie min systerson som jag ska träffa nu, saknar han otroligt mycket, ni ska bara känna hans tjockis kinder, WOW!


Dagens inspo!

Dagens inspiration... Sommar. Så härligt! Längtar! Det har varit för kallt för länge nu, ge oss sommar!


2 weeks!

Om exakt 2 veckor åker jag till världens bästa land, London. 
Helt otroligt ställe, längtar!!

SVAR PÅ TAL.

  
 Är du och Goran fortfarande tillsammans? 
 
Svar: Nej det är vi inte tyvärr. 
 
Vilka är dina bästa killkompisar? 
Svar: Mina bästa killkompisar måste nog vara Iskias, Tijan, Bereket, Samuel, Chris, och Noah just för att man kan prata med dom om allt och man vet att det stannar hos dom. 
 
Vrf hatar Una,yorkabel,o hela det dära gänget i fryshuset på dig? 
Svar: Lång och onödig historia. Men knappt så att jag vet själv. 
 
Vilka e dina bästavänner? 
Svar: Johanna och Rachel som står på topp. 
 
Är du oskuld? 
Svar: De vill ni veta va. 
 
Saknar du bereket, älskar du fortfarande honom?
Svar: Vi är kompisar och umgås som kompisar. Saknar och saknar? Vi är kompisar, han förstår mig till 100% älskar han som en riktigt bra kompis. 
 
Hur haffar du killar? för du verkar ha bra kontakt med alla killar typ...
Svar: Bra kontakt med alla killar! HAH den var ny! Hur jag haffar killar.. Jag är bara mig själv. 
 
Var du ihop med Reggie? 
Svar: HAHA, nej vart har du hört det ifrån!?
 
hur lång är du och hur mycket väger du,du har fett fin kropp !
Svar: jag är 1.70, hur mycket jag väger vet jag faktiskt inte, och tack så jätte mycket!
 
Shilan: visst är jag bäst? HAHAHA
Svar: du är sämst, tst. 
 
 vad fick dig som gjorde att du blev kär i Göran? :)
Svar: Jag blev kär i honom för att han var så öppen och alltid var sig själv. Hur han kollade på mig, hur han visade sig vara så stolt över mig. Alla små saker han gjorde. Hur han älskade att visa upp mig. Hans tighta kramar. Bara att han var sig själv, han kunde göra min dag bara av att krama mig. Han gjorde mig lycklig. Och han heter Goran* haha
 
skulle du och Göran kunna göra ett videoinlägg någon gång?

Btw din blogg är skit bra, keep it up! ;) ♥♥

Svar: Det tror jag knappast. Tack så mycket!!
 
Har du lika mycket känslor för din kille nu som du hade när ni blev tillsammans? Och har ni pullat varandra? ;)
Svar: hmm.. Jag vet inte riktigt eftersom vi inte längre är tillsammans. Men ja, jag har känslor för han. Och du vet väl om att man inte kan pulla VARANDRA ;)

Matilda: Vad har du för åsikt om alla hjärtans dag ?

Svar: haha, det tror jag du vet mycket väl;)

Vissa frågor som jag läste är lite för snuskiga tycker jag och privata men som sagt not my business men här har jag tre frågor :

Är du mulatt? 

Svar: yes i am. 

 Hur länge har du och din kille varit tillsammans ni ser helt underbara ut.

Svar: Vilken kille? single life. 

 När fick du din första kyss?

Svar: När jag var 9 haha :)

 

Vilka i " TeamFresh" tycker du är dom 3 snyggaste

Svar: Campfresh, AC Campuss, Khoen

 

Kusin: varför kommer du inte till varberg 
varför har du så mycket swag HAHAHAH bebis

Svar: Haha för att jag inte vill se ditt ansikte. Håller mig borta från dig, har du inte märkt det?

 

vem gjorde slut mellan dig o goran?

Svar: Goran

 

hur gjorde du och goran slut och varför

Svar: Jag vill visa respekt mot Goran och inte ta upp anledningen här på bloggen eftersom det är privat. Men sättet han gjorde det på är obeskrivlig. 

 

om du hade kille vad skulle du vilja göra på alla hjärtans dag

Svar: Ingenting.. Man måste inte behandlas annorlunda eller göra något bara för att det är Alla Hjärtans Dag. Gå ner och läs mina inlägg lite längre ner, så vet du vad jag tycker om Alla Hjärtans Dag ;)

SÅ! Nu har jag svarat på era frågor! :)

 


FRÅGESTUND!!

Hejsan! 
Kom nyss hem från gymet, sitter och äter kyckling soppa, så gott.
Men tänkte att det var dags nu... 
Fråga vad ni vill!! Kanske svarar på frågorna i ett videoinlägg, det får vi se! Men det är bara att fråga på, ska svara på ALLA frågor, men var INTE ANONYM. Stå för det ni tänker fråga mig! SÅ, GO GO GO!! FRÅGA PÅ!!

"Svält inte dig själv"

Godmorgon på er! Planerna idag var att gå och träna, men jag känner mig lite sjuk så tror inte jag gör det, men vi får se!
Såg att folk blev lite irriterade över mitt inlägg "svält inte dig själv" DON'T GET ME TWISTED. Självklart kan det vara så att man har ätstörningar eller så, men det var min åsikt om vad jag tycker. Och ja, jag blir arg när folk säger att dom är tjocka när dom egentligen är smala. Dom kanske säger så för att dom har
Något problem och ser sig själv annorlunda. Men it's still my opinion. Eftersom det är min blogg så kan jag skriva om vad som helst. Ät lite nutella så mår ni bättre. :)
Puss puss, ja hata om ni vill.


Pratar lur

Pratar i lur med världens bääääästa fuling. Vill ha glass :(


Svält inte dig själv.

Bara jag som blir arg på folk som säger att dom är tjocka men egentligen äckligt smala eller bara smala? När jag ser någon sådär smal blir jag såhär... WOW har ni aldrig ätit förr? Sluta tänka på att ni måste ha världens finaste kropp eller att ni tycker att ni är tjocka. Ha lite respekt mot er själva. Ni behöver inte svälta. Tycker ni inte om er kropp och vill göra en ändring, se till att ni verkligen behöver det! Så ni inte gör det i onödan, och svält er inte för det hjälper ingenting för när nu väl äter kommer ni gå upp ännu mer i vikt. Gå på gymet, träna, gör vad som helst förutom att svälta er själva.


Dagens inspo!

Dagens inspiration! Gör det för dig, ingen annan.


Barnvakt

Hello's!
Sitter hemma hos pappa och är barnvakt åt min fula lillebror. Rädda mig någon. Var på gymet och tränade idag, och har bara varit en jobbig och irriterande dag. Sanningen alla kan bara ta och skjuta er själva, CLICK CLACK EVERYONES HAPPY. Snälla, avgå. Hahah har damp. Men aaja, sitter i sängen och messar med Iskias, enda intressanta just nu.


NITAR

Alltid älskat nitar, kläder med nitar på är så sjukt snyggt!


Ännu ett alla hjärtans dag inlägg...

Jag och några kompisar hade väääärldens långa diskussion om vad vi tycker om Alla Hjärtans Dag, jag känner att jag vann den diskussionen;) haha, jag vet att jag tagit upp det 3 gånger nu, men det stör mig så sjukt mycket att jag måste skriva det. Som en kille från lugna gatan sa: "Alla hjärtans dag är överskattat, har man en pohj/flickvän då vet man om att man antagligen kommer att få något på alla hjärtans dag, men är det inte roligare att ge dom något när man minst anar det? Alla hjärtans dag är överskattat och helt meningslöst egentligen" Och min pojkvän o alla andra höll med mig, så YES. 
Gå och köp Ben&Jerry's och sluta klaga. 

Sommar? nä.

Kom hem för nån timme sen är heeeelt slut. Gått runt hela dan och snackat om att det känns som sommar ingen aning vart jag fått det ifrån eftersom vädret är kaos...
Väntar nu på att mamma ska komma hem så vi kan laga maaaaaat. 
poss. 

VALENTINES DAY.

Måste ta upp det här igen bara för att jag hittade världens bästa bild. 
Lägg av nu.. REDAN NU så bombas facebook med statusar "I'll guess ill be kissing myself on valentines day" "I guess I'll have to buy my own chocolate" bohooo för er då. Ska facebook hjälpa er på något sett? Förlåt damp.. 
hejdå. 

Stukad fot

Hello!
Kom precis hem efter en äcklig och tråkig dag i skolan. Vet inte om jag berättat men har stukat eller vrickat foten eller något, ingen aning. Men jag får inte vara med på dansen i skolan vilket är sjukt irriterande. Men imorgon så ska jag försöka vara med lite grann iaf. 
 
Nu ska jag träffa Carro, Chris & William tror jag, vi får se vad vi gör, ingen aning. 
sådär såg jag ut idag iaf!
 
 
 
 
 

aaaaaaa

Hello!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag orkade verkligen inte. 
Bara varit i skolan idag, sjukt dött och tråkigt som vanligt. Kom hem och åt sista nutellan som fanns kvar.. Gråter inombords. 
Igår kväll... fan, var med Johanna & Iskias började må sjukt dåligt lite senare på kvällen, fan vad dåligt jag mådde, kom hem och spydde 2 gånger. Kände mig duktig som tog mig till skolan idag även fast jag mådde skit dåligt! ;) 
 
 
fick detta av min bästiiiiis imorse, måste vara världens mest omtänksammaste människa jag någonsin träffat.

Söndagar.. sug.

Hello!
Kom hem från ett tag sen efter en promenad med mamma, kollade kläder en hittade ingenting som intresserade mig. Söndagar.. så sjukt tråkiga, man sitter och ruttnar i rummet, och äter nutella. Eller brownie.. riktig jag. 
Jag vet att ni vill ha.

Hemma!

Kom hem från bion för några timmar sen, alltså wow.. Kan inte säga att den var läskig, den var mest äcklig, men jag gillade den, tänker inte avslöja något,men ni borde kolla på den! Texas Chainsaw. 

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag. 
Kärleks dagen. 
Det kanske bara är jag, men ifall man är i ett förhållande som jag är det kanske bara är jag men jag ser inte Alla hjärtans dag som en speciell dag. Jag älskar min pojkvän varje dag, det behöver inte finnas en speciell dag då vi ska älska varann lite mer. Kanske bara är jag, men det är min åsikt. Absolut, man kan umgås och göra något. Men folk överdriver med det och säger "åh jag kommer inte ha en kille på alla hjärtans dag" lägg av, ni överdriver. Om ni verkligen vill ha en kille, gå och leta efter den rätta istället för att gå och skriva en deppig status på facebook om hur ni inte kommer få en chokladask och en kyss på alla hjärtans dag. 
 
hejdå.

Beställt!

Beställde dessa nu, yaman.


American Pancakes!

Tänk er det här nu... Wow.


Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter i sängen och mobilbloggar just nu. Vaknar upp med helt röda och uppsvullna ögon, vad hände igår kväll egentligen?
Men i alla fall, idag ska jag på bio med världens bästa tjejer, vi ska kolla den nya Texas Chainsaw. Trey Songz har huvudrollen, mjao.


I WANT.

Kan ni tänka er att bo såhär... WOW. Vad tycker ni? Men tänk er bo någonstans i USA med denna fina utsikt... Men allt det där betyder hard work.


NY START!

 

Hello!

Kelly här, hade en blogg innan men slutade blogga, kände att de var dags igen så nu kör vi på en ny start!
Kan berätta lite om mig själv. Jag är 14 år, dansar, har dansat i ett par år, men inte varit aktiv hela tiden på grund av knä skador. Men på min blogg kommer jag väl skriva om mina intressen, min vardag, inspiration, lite allt möjligt.
Ingen aning vad jag planerat att skriva på första inlägget men ha tålamod det kommer, följ bloggen!

 
 
Här har ni en bild på mig! 

RSS 2.0