BLOGG PAUS

Som rubriken säger, jag tar en blogg paus för jag orkar inte just nu. Har saker jag måste ta hand om, och fixa så kommer inte kunna skriva något, så blogg paus blir det!
Puss!


Halsprov!

Sitter hos doktorn igen, för min hals blir bara värre och värre, så gjort halsprov nu väntar på resultat. Varit här i en timme, så äckligt sov bra för första gången också! Fuck you.


Vad tycker ni om det här?

Hallå där!
Kom hem nyss var ute med Johanna en stund och chillade och pratade bara. Fick hem min jacka idag, kanske bara jag men tycker inte den är så jätte snygg! Trodde den skulle vara länge och färgen är absolut inte blå.
Lite missnöjd vad tycker ni?


Mainstream!

Kände för att vara lite mainstream så jag skaffade mig detta jag med...: 
Där kan ni ställa mig vilka frågor ni vill o jag svarar! 
 
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA DIT OCH BÖRJA FRÅGA!

Curry med ris.

Hellooooo!
Varit en jobbig dag idag, bara helt allmänt irriterande. Var i skolan i kanske 2 timmar o de bad mig till o med att gå hem. haha, well så ska vara hemma nu under veckan tror jag, sen får jag nog gå tillbaka till doktorn för jag blir inte bättre. 
Idag är de bara jag och peter hemma, så jag lagade mat curry med riiis, så gott! haha.  
 
Kände verkligen så när jag kom till skolan, första jag sa när jag kom in va "fyfan" haha, så jävla tragiskt!
hahahha. 

Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter i köket, ska steka ägg, avokado, och skala en massor med frukter, sen äta mina fitness flingor, haha min frukost nästan varje dag, sjukt gott! :)
Gick upp vid 7 och hade absolut inga problem med det för första gången, mest för att jag aldrig sover nu för tiden, hostar hela tiden, och inget hostmedicin funkar, Så sömnlösa nätter, almost everyday. 
Sådär ser jag ut idag iaf ,"dagens outfit" hahaha, nje men så ser jag ut idag! Sen en halsduk på det också, om jag hittar den, den är dead and gone.. :(

SNART HIHIHO

Beställde den här för 2 dagar sen ska få den imorn vad jag vet, BUZZIIIING! Visst är den snygg?!


School!

Hej bajs!
Sitter och kollar på tv nu, och myser i min ensamhet och kollar på Geordie Shore så jävla sjukt program. Haha, duschade&tvättade håret för ett tag sen. Ska till skolan imorn, mest bara för att gå på dansen, bara kolla på dock eller bara markera vill inte riskera att bli ännu mer sjuk än vad jag redan är. Så skola imorn sen går jag efter dans eller lunch de bror på om de god mat ;)) hahaha


Dagens!

Här är dagens inspo, extra lång idag för att jag bloggat dåligt på senaste tiden!
 

Spyaaaaaa

Godmorgon!
Sitter här hos läkaren väntar på att få gå in och prata med bruden som jag har.
Spydde igår natt, så jävla äckligt. Ni kan få mer information om ni vill ;) haha, men ja, vill bara bli frisk så jag kan gå till skolan.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi sen!


Be so good they cant ignore you.

Hellooo
Imorn ska jag till doktorn för mamma tjatar på mig, men aja ska upp tidigt då till doktorn sen får vi se. 
Jag känner mig dock mycket bättre i halsen och så, men aja kanske är bättre att kolla upp de ändå, eftersom de varit såhär i en vecka till o med värre, en vecka är lång tid för mig.. jag brukar aldrig bli sjuk, haha. 
Blev nyss klar med att göra 60 squats, och 100 situps så imorgon vilar jag sen blir de 70 squats! De är jobbigt, men jag hoppas de ger resultat. Måste bli frisk sen kan jag förhoppningsvis dra till gymet och träna som innan, cant wait! 
Ska lägga mig nu, mår jag bättre imorn kommer jag till skolan efter läkarbesöket but we'll see about that! 
Godnatt, sweet dreams! 
 

2 på natten..

Hej på er!
Sitter och lyssnar på musik lagade nyss mat med mamma, vi gjorde morotsoppa och någon pasta grej.. Nu väntar vi bara på Peter som kommer hem från Österike där han varit och åkt skidor med sina söner. Jag är fortfarande sjuk, så jag spenderar dagarna hemma nu och degar, förutom på kvällarna typ 2 på nattendå jag kan få stress för at jag bara ligger ned, så jag seriöst hoppar upp från sängen, sätter på mig mina hörlurar och börjar dansa, och slutar med squats, duscha sen sova. haha, varje natt typ. haha, nu kom peter så vi ska äta, han är brun som fan, hejdåååå! 

Before i die

Här är min lista:
Så ser den ut just nu! Hur ser din bucketlist ut?


Squats!

Hello!
Fick nyss denna bild av min kompis och jag tänker absolut testa. Jag förösöker göra 50 squats varje dag, men jag fuskar hela tiden, så det här ska jag testa i en månad så får vi se hur de går! 
Så för er som vill ha lite utmaning, och få en snygg jävla rumpa, SQUATS SQUATS SQUATS! De är bara att köra, de är lätt att göra fel, se till att ni inte går hela vägen ner, det ska verkligen kännas. Gör de inte ont, är de inte jobbigt så händer ingenting. Så när de börjar bli jobbigt, andas in och ut hela tiden, och räkna högt hur många ni gör. 
GO!
 
 
 
 
 
 
 
 

Älska vem du än vill älska.

Du får älska vem du vill. Gillar inte dina kompisar hen t.ex och? Det ska inte stoppa dig från att älska hen.
Jag själv skulle välja mina kompisar före en kille, fast inte alltid. Det bror på hur situationen ser ut. Men ens vänner kan inte komma i första hand hela tiden. Men det betyder inte att man heller ska strunta i sina kompisar. Det är många som det händer att när dom går in i ett förhållande struntar dom i allt annat, de fokuserar bara på den personen. Väljer hen i alla situationer. Är alltid med den personen och aldrig har tid för sina kompisar. Så ska de inte heller vara. Det är mer än fel. Men vad som än händer, låt aldrig dina kompisar bestämma vem du ska älska eller inte. Kör ditt eget race, just do you!


Home sweet home!

Hej på er!
Förlåt för att jag inte bloggat något men jag har inte haft tid och pallar inte kämpa med wifi på hotellet, haha men kom hem igår natt, kändes så skönt att komma hem, köpt precis allt jag vill ha nu, så känns bra! Massor med sommarkläder också, haha man måste börja redan nu, speciellt när dom säljer alla shorts billigt nu, men fan va skön resa de varit, shopping varje dag, sen igår var de bara äta på Nando's , KFC, Ben's cookies och mer, haha vi hade inget bättre för oss, vi hade redan shoppat allt, sett allt.. som är intressant att se, så vi ville bara hem. 
Rekomenderar verkligen inte VS i London, stort men fiinns typ ingenting ändå. Finns inga body splash knappt, inte så jätte fina underkläder, dyrt är de också, och fanns inga kläder på pink typ. Men aja, jag köpte de jag ville ha av dom på flygplatsen iaf! 
 
Sådär såg de ut 20 min innan landning så fint! Stockholm är så fint uppifrån haha. 

RSS 2.0