Svält inte dig själv.

Bara jag som blir arg på folk som säger att dom är tjocka men egentligen äckligt smala eller bara smala? När jag ser någon sådär smal blir jag såhär... WOW har ni aldrig ätit förr? Sluta tänka på att ni måste ha världens finaste kropp eller att ni tycker att ni är tjocka. Ha lite respekt mot er själva. Ni behöver inte svälta. Tycker ni inte om er kropp och vill göra en ändring, se till att ni verkligen behöver det! Så ni inte gör det i onödan, och svält er inte för det hjälper ingenting för när nu väl äter kommer ni gå upp ännu mer i vikt. Gå på gymet, träna, gör vad som helst förutom att svälta er själva.


Kommentarer
Postat av: amanda

Man svälter sig inte för att man tycker att det är kul. Det är en sjukdom som sitter i huvudet och man ser sig själv som riktigt tjock när man kollar på sig själv, så där handlar det inte om uppmärksamhet eller någonting annat. Varför bli arg på någon som säger att den är tjock även fast den är smal? Det tjänar ingenting till att bli arg, det hjälper verken dig själv eller den som säger det.

2013-02-09 @ 20:14:07
URL: http://onestyle.blogg.se
Postat av: Anonym

''WOW har ni aldrig ätit förr'' Folk svälter inte sig själva, antingen så har dom ät störningar eller så är dom verkligen deppade. Det kanske är lätt för dig och skriva o säga att de smala borde ''äta mer o sluta svälta dom själva'' sorry det är inte så enkelt som det är sagt. Och det är verkligen inget o bli arg över, låt dom klaga. Alla vi klagar över någonting. just sayin' :)

2013-02-09 @ 20:53:08
Postat av: j

Klaga på samhället! Inte människorna, vi alla accepterar bara blint alla ideal (Victorias Secret, till exempel) utan att tänka till!

Och innan någon kommenterar på det, så är Victorias Secret är ohälsosamt ideal. Yes - dem har muskler, det är sjukt bra men deras jobb består av grym kroppshets och dem dricker eller äter inte NÅGONTING 24 timmar innan visningen. Är det hälsosamt? Tror inte det.

2013-02-14 @ 19:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0